vrijdag 17 juli 2009

The gamer


I just noticed that this guy looks like the guy in the previous post but it's coincidence.

5 opmerkingen:

Reinout zei

jaja de obligatoire KNT poster aan de muur. narcist. :D

jangojim zei

hehe, ik had em ook opgemerkt, leuk detailke ! :)

grave illustratie, maat. kleurencontrast is heel goe, vrouwelijk schoon, echt goei tekening, goeie camera-angle ook, met funny idee.
en referenties naar de ghostbusters zijn altijd extra punten bij mij :) heb die net op dvd gekocht trouwens.

misschien de lijnen van uw zwart nog wat zwarter maken ? en oppassen met die verloopkes (op de muur), of is het 1 grote brush-klik ? dat wordt nogal snel lelijk vind ik. in dit geval gaat het wel, omdat er reflecterend licht mee moet gesimuleerd worden. en het geeft wel extra dimensie.

KNT zei

merci mannen voor de comments!

@ Reinout: ik wou iets anders doen dan mijn handtekening onder de tekening zetten. ik had misschien beter mijzelf naakt in de keuken geplaatst dan die halfnaakte dame.

@ jangojim: bedankt voor de complimenten en deskundige commentaar! je hebt gelijk met die verloopkes. Je hebt da al eens gezegd bij een cartoon van mij en nu gebruik ik dat nog amper :) Maar bij deze tekening kon het wel vond ik. ik was benieuwd naar uw reactie, maar je keurt het goed? te gek.

Ghostbusters zijn en blijven goed. Mijn broer is zijn 4 maand jonge zoontje al aant indoctrineren met the real ghostbusters tekenfilmkes. Die zijn ook super grappig. Ik heb onlangs tijdens het youtuben ontdekt dat Julian, Ernie Hudson heeft geïnterviewd. Vriendelijke gast precies.

jangojim zei

die halfnaakte dame in de keuken is prima zenne :p, Kenneth, ma tis n goei idee om jezelf er zo subtiel in te verwerken. Jan van Eyck deed dat ook.

den Julian heeft idd den Ernie geïnterviewd. Naart schijnt echt wel vriendelijke gast ( ik wacht op zijn commentaar hierop ) Hoe krijgtem het toch voor mekaar altijd ? en hoera voor uw broer zijn indoctrinatie ! :)
Er komt trouwens ne ghostbusters 3 waar ik met veel angst en een beetje nostalgie naar uitkijk. Hallo CGI-geesten - zucht -. Behalve Sigourney Weaver lijkt de originele cast toch terug mee te doen, da's al iets. in tussentijd toch nog wa genieten van de films en tekenfilmkes.

Julian zei

Leuk dat je 'uit jezelf' het interview hebt ontdekt. Ernie Hudson was inderdaad een supervriendelijke man. Zeer down to earth en nuchter. "Ne crème", zoals ze zeggen.